D. Dekor & Montage

God eftermiddag och välkomna tillbaka för ännu ett inlägg. Idag blir det två inlägg eftersom jag inte kunde vänta med att berätta detta för er. Som ni vet har jag ett företag som jag har pratat mycket om och jag vill komma ut för fler personer och för att göra det har jag sökt efter företag som jobbar med foliering i Stockholm som då kan sätta loggor på bilar och så vidare.

När man väl har tagit sig i kragen och startat ett företag är det mycket att tänka på och den första tanken är inte riktigt att man måste göra mer för att synas just där och då. Men efter ett tag känner man att det är lite glest med kunder och det är för att ingen vet vad företaget heter eller vart det ligger. Därför valde jag att höra av mig till någon som kan detta med foliering i Stockholm så att min logga och telefonnummer kunde sitta på firmabilen så att man kan nå ut till fler människor. Om man åker runt i staden eller på motorvägar och liknande är det hur många som helst som lägger märke till bilen och sedan när de vill ha hjälp med till exempel någonting som mitt företag håller på med så kanske de väljer mig. Ser man en bil som håller på med exempelvis måleri så ligger det kvar i bakhuvudet och så kommer man på det när man behöver hjälp med målning till exempel. Behöver ni också ett företag som håller på med foliering i Stockholm som till exempel kan fixa till en logga på er bil eller liknande så tycker jag att ni borde höra av er till D. Dekor & Montage så att de kan hjälpa er. Ha det fint nu.